Kravanalytiker

I rollen som Kravanalytiker hos Skinnarängskvarn & Kraft väntar ett varierande, utvecklande och stimulerande arbete med många personliga kontakter. Rollen spänner över ett brett område och innehåller många olika arbetsuppgifter.

Vi är specialiserade på att noggrant samla in, fånga upp detaljer, motstridiga krav, analysera och dokumentera behoven och kraven samt sätta dem i rätt sammanhang och presentera dem till en hållbar helhetslösning. Vi har välbeprövade metoder och processer inom kravhantering.

Alla våra Kravanalytiker är certifierade via IREB International Requirements Engineering Board.

Våra uppdrag är varierande och finns bland annat inom säkerhetsklassade områden. Då arbetet kan omfattas av sekretess krävs svenskt medborgarskap och att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Din roll innefattar bland annat:
 • Kravinsamling: Ansvara för att samla in, analysera och dokumentera krav från olika intressenter, kunder och användare
 • Kravdokumentation
 • Kommunikation
 • Kravhantering
 • Samarbete
Din profil

För den här rollen vill vi att du har flera års arbetslivserfarenhet 3-5år som Kravanalytiker/Kravhantering. Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning.

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett analytiskt förhållningssätt, är van att arbeta självständigt med hög integritet och god samarbetsförmåga. Du är drivande och kan hantera perioder med högt tempo samtidigt som du är noggrann och kan prioritera i ditt arbete. Du har lätt för att kommunicera. Du stimuleras av att arbeta i en organisation i förändring.

Du är en självgående och strukturerad person med en vilja att driva, utveckla och påverka verksamheten. Mod, Affärsmässighet, Nyfikenhet, Driv och Omtanke är avgörande egenskaper för att lyckas som konsult hos oss.

Anställningsform: Tillsvidare (Vi tillämpar 6 månaders provanställning)
Omfattning: Heltid
Arbetsort: Stockholm eller Halmstad
Resor inom tjänsten förekommer

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Grundläggande kvalifikationer
 • Mycket god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska, både tal och skrift
 • Gedigen erfarenhet av Microsoft Office
 • God administrativ förmåga
 • Kunskap om kravhanteringsverktyg och tekniker
 • Stark analytisk förmåga och noggrannhet i arbete
 • Förmågan att balansera arbete med flera projekt och att arbeta effektivt både självständigt och som en del av ett team

Vi tror att du har en relevant utbildning, eller har motsvarande erfarenhet som inhämtats på annat sätt. Du har flera års arbetslivserfarenhet av att arbeta som Kravanalytiker.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur du agerar som medarbetare.

Personliga egenskaper

Som person söker vi dig som har en förmåga att sätta dig in i olika verksamhetsområden för att förstå behov och verksamhetsnytta. Du är flexibel, prestigelös och trivs med att samverka och kommunicera med andra.

Vi uppskattar att du har lätt för att ta egna initiativ och är ansvarstagande. Vidare har du grundläggande tekniska färdigheter och kan snabbt sätta dig in i nya projekt och processer. Med fördel är du en flexibel person som gillar att jobba i team men med ett starkt fokus på att driva egna uppgifter från start till mål.

Skinnarängskvarn & Kraft i korthet
 • Ett startupföretag grundat 2021
 • ca 15 st anställda
 • Lokala kontor i Stockholm/Spånga och Halmstad
 • Specialister inom Krav & Kravhantering, Projektledning och Systemteknik.
Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2024-06-21, vänta inte med ansökan intervjuer sker löpande. Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev där du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Ofullständiga ansökningar behandlas ej.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdagen.