Projektledare

I rollen som Projektledare hos Skinnarängskvarn & Kraft väntar ett varierande, utvecklande och stimulerande arbete med många personliga kontakter. Rollen spänner över ett brett område och innehåller många olika arbetsuppgifter.

Nu söker vi dig som har en ingenjörsexamen eller motsvarande kunskaper och gärna några års erfarenhet av arbete som projektledare i framförallt tillverkande industri eller försvarsindustrin och har ambitioner att utvecklas vidare inom projektledning.

Som projektledare är du drivande och lyhörd samt har en förmåga att leda, strukturera och planera. Du drivs av att arbeta nära ditt team samtidigt som du för tekniska dialoger med kunder och leverantörer. Hos oss får du möjligheten att hjälpa bolag i många olika typer av projekt, varierande i både storlek och komplexitet.

Våra uppdrag är varierande och finns inom säkerhetsklassade områden. Då arbetet kan omfattas av sekretess krävs svenskt medborgarskap och att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Att arbeta hos oss kommer vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt!

Rollen som projektledare kommer bland annat att innebära:
  • Leda projekt
  • Ansvar för projektets budget, tidplan och kvalitet
  • Hantera projektets intressenter och risker
  • Kommunikation & samarbete
Din profil

För den här rollen vill vi att du har 3-5 års arbetslivserfarenhet som projektledare.

För att passa i rollen bör du ha ett intresse för teknik, processer och komplexa projekt. Du har också en förmåga att leda och engagera dina projektmedlemmar. Du stimuleras av att arbeta i en organisation i förändring.

Du är en självgående och strukturerad person med en vilja att driva, utveckla och påverka verksamheten. Mod, Affärsmässighet, Nyfikenhet, Driv och Omtanke är avgörande egenskaper för att lyckas som konsult hos oss.

Anställningsform: Tillsvidare (Vi tillämpar 6 månaders provanställning)
Omfattning: Heltid
Arbetsort: Stockholm eller Halmstad
Resor inom tjänsten förekommer

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Grundläggande kvalifikationer
  • Mycket god kommunikationsförmåga i både svenska och engelska, både tal och skrift
  • Gedigen erfarenhet av Microsoft Office
  • God administrativ förmåga
  • Stark analytisk förmåga och noggrannhet i arbete
  • Förmåga att balansera arbete med flera projekt och att arbeta effektivt både självständigt och som en del av ett team.

Vi söker dig som har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet som du inhämtat genom andra kanaler.

Personliga egenskaper

Som person söker vi dig som har en förmåga att sätta dig in i olika verksamhetsområden för att förstå behov och verksamhetsnytta. Du är flexibel, prestigelös och trivs med att samverka och kommunicera med andra.

Vi uppskattar att du har lätt för att ta egna initiativ och är ansvarstagande, du har grundläggande tekniska färdigheter och kan snabbt sätta dig in i nya projekt och processer.

Skinnarängskvarn & Kraft i korthet

Skinnarängskvarn & Kraft är ett startupföretag grundat 2021 bestående av ungefär 15 anställda för tillfället. Vi finns idag med kontor i Stockholm/Spånga och Halmstad.

Hos oss finner man Specialister inom Krav & Kravhantering, Projektledning och Systemteknik.

Ansökan

Om du tror att du är rätt person för oss är du välkommen med din ansökan. Vi uppmanar dig att inte vänta med din ansökan då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att ta del av ditt CV samt personliga brev där du beskriver varför just du är rätt person för denna roll. Vi har tyvärr inte möjlighet att behandla ofullständiga ansökningar.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Nina Tateladze.