SAP-konsult

I rollen som SAP-konsult hos Skinnarängskvarn & Kraft väntar ett varierande, utvecklande och stimulerande arbete. Rollen spänner över ett brett område. Skinnarängskvarn & Kraft arbetar mot kunder inom försvarsindustrin, fordonsindustrin och myndigheter.

Vi ser därför vikten av att du redan idag har jobbat i liknande roller eller haft ansvar för likartade kompetensområden. Tillsammans med våra kompetenta och engagerande kollegor får du både ta ansvar och möjlighet till utveckling.

Arbetet består främst i att självständigt och tillsammans med andra kollegor stödja vår kund i deras digitala stödsystem inom materiel, transport- och teknisktjänst, men du ska också vid behov hålla utbildningstillfällen på plats hos kund.  

Din roll innefattar bland annat:
 • Planera, leda och genomföra uppföljning av projekt
 • Administrerar, rapporterar och följer upp materiel
 • Håller i utbildningar av kundens stödsystem PRIO (SAP ECC)
 • Ingå i olika projekt
Din profil

Du är en självgående och strukturerad person med en vilja att driva, utveckla och påverka verksamheten. Mod, Affärsmässighet, Nyfikenhet, Driv och Omtanke är avgörande egenskaper för att lyckas som SAP-konsult hos oss.

Anställningsform: Tillsvidare (Vi tillämpar 6 månaders provanställning)
Omfattning: Heltid
Arbetsort: Halmstad
Resor inom tjänsten förekommer.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Våra uppdrag är varierande och finns inom säkerhetsklassade områden. Då arbetet kan omfattas av sekretess krävs svenskt medborgarskap och att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.

Grundläggande kvalifikationer
 • Erfarenhet av tidigare arbete i system VM/IM, SAP, S/4 HANA, PRIO
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska
 • God erfarenhet av Microsoft Office/Excel
 • God administrativ förmåga

Vi tror att du har en akademisk utbildning, eller har motsvarande erfarenhet som inhämtats på annat sätt. Du har flera års arbetslivserfarenhet av att arbeta som konsult inom andra konsultbolag mot till exempel försvarsindustrin, fordonsindustrin, statliga organisationer eller annan samhällsviktig verksamhet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och hur du agerar som konsult.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är engagerad, målinriktad och vill driva uppgifter framåt. Vi uppskattar att du har lätt för att ta egna initiativ och är ansvarstagande. Vidare har du grundläggande tekniska färdigheter och kan snabbt sätta dig in i nya projekt och processer. Med fördel är du en flexibel person som gillar att jobba i team men med ett starkt fokus på att driva egna uppgifter från start till mål.

Meriterande
 • Akademisk examen inom relevant område till exempel systemvetenskap.
 • B-körkort.
 • Erfarenheter av arbete i PRIO (PRIO är i gunden SAP ECC men utvecklat för kundens behov).
Ansökan

Välkommen med din ansökan. Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev där du motiverar varför du är lämpad för denna tjänst. Ofullständiga ansökningar behandlas ej.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdagen.